Agjent Shitjesh Direkte

0 LEK

Njoftimi i kompanisë Ofrohet punë nga: WineLand Albania 27 Jan 10:12 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Leaflet
Lloji i njoftimit
Ofrohet punë
Reklamuar nga
Person fizik
Komuna
Tiranë
WineLand Albania, Kompani distribucioni vererash eshte ne kerkim te nje Agjenti Shitjesh me experience shume te mire ne fushen e shitjeve,
preferohet me ekperience ne fushen e Verave ose Pijeve Alkoolike.

Pershkrimi i Punes
Ka per detyre te identifikoje, kontaktoje dhe kontraktoje kliente potencial.
Duhet te sherbeje si nderfaqe midis klienteve potencial dhe Drejtorit te Shitjeve,
duke vendosur dhe mbajtur marredheniet me klientet potencial dhe klientet aktuale.

Detyrat
• Promovimi i emrit të kompanise dhe produkteve qe ofron kompania.
• Identifikimi i oportuniteteve të ndryshme dhe klientëve potencialë
• Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët aktuale
• Përditësim i të dhënave të klientëve
• Përpilimi dhe gjenerimi i ofertave ekonomike
• Pjesëmarrje në aktivitete marketuese te kompanise
• Raportim periodik tek drejtuesi i kompanise

Kualifikimet dhe kërkesat:
• Kandidati duhet te kete patjeter minimum 2 vite experience ne shitje
• Preferohet qe te kete punuar ne distribucion verash ose pijesh alkolike
• E preferueshme që aplikanti të ketë përfunduar studimet e larta
• Të ketë aftësi të mira për bashkëveprim me klientet
• Aftesi shume të mira të planifikimit dhe menaxhimit të kohës.
• Të ketë aftësi për të punuar në një ambjent bashkëpunues.
• Të ketë njohuri te mira të gjuhës Italiane dhe Angleze
• Te jete i pajisur me Patente te klasit B

Pagesa
Ofrohet page baze + % mbi shitjet. Paketa financiare eshte shume e mire

Aplikimi
Ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj të plotë ne adresen e e-mail: sales@winelandalbania.com

WINE LAND Albania
web: www.winelandalbania.com
Adresa: Rr. Petro Nini Luarasi
e-mail: sales@winelandalbania.com

WineLand Albania
Leaflet
Në fillim