Cistern Depozit per Ndermarrje Bujqesi

Shitet nga: PANAI 15 Shk 22:48 Fshini, ndryshoni ose ripërtërini njoftimin tuaj
Prodhojme dhe tregtojme 3000litra deri 30000litra. Specifike e ketyre cisternave eshte njesia e pompimit e perbere nga pompe, pistolete dhe mates prurje, per te zevendesuar konceptin tradicional te karburantit.

Produkti shfrytezohet gjeresisht ne Europen Perendimore ne industri dhe bujqesi, per realzimin u furnizimit me nafte te mjeteve qe ndodhen larg stacioneve te karburantit.

Por perse nje sipermarres duhet te zgjedhe kete model per furnizimin e automjeteve?

Pergjigja lidhet me mundesine e negocimit te cmimit te naftes, pasi ne te tilla raste ajo do te blihet me shumice. Keshtu, sot mesatarisht diferenca e cmimit shumice me ate pakice qendron diku tek 15-20lek. Duke llogaritur nje konsum prej 2000litrash ne muaj, nje ndermarrje do te mund te mbuloje koston fillestare te cisternes perafersisht ne 6 muaj. Me pas, cdo liter nafte do te konsiderohet kursim. Se fundmi, perparesia me e madhe e ketij produkti eshte aftesia e tij per te minimizuar fenomenin e vjedhjeve te lendes djegese, nje fenomen fatkeqesisht i pranishem ne sipermarrjet tona.

Shenim: Njesite e pompimit jane ideuar dhe prodhuar ne Itali nga PIUSI.
Leaflet
Në fillim