CAT-325.D-2008-MODEL ESKAVATOR

1 EUR

Njoftimi i kompanisë Shitet nga: UPA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ 19 Nën 08:15 Kyçuni në kompani për të bërë ndryshime
Leaflet
MODEL 2008
ORE PUN 12,200
TONAJ 30
MUND TE NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MESIPERM PER CDO LLOJ MAKINERIE TE RENDE,NDERTIMI,ESAKAVATOR TE ÇDO LLOJ MARKE DHE TONAZHİ PER ÇDO LLOJ FADROME TE ÇDO MARKE MAKİNERİ ASFALTİ E SHUME TE TJERA AUTOBUS , SPRINTER , SIPAS KERKESAVE TUAJA JENİ TE MİREPRİTUR PER ÇDO LLOJ BASHKEPUNİMİ - PRESİDENTİ KOMPANİS KADRİ KUMANİ
NUMRA KONTAKTİ OSE WHATSAPP
+905061231224
+905386131445
+00355694334097
UPA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ
UPA DANİŞMANLIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ ESHTE NJE KOMPANİ ME EKSPERİENC RETH 25 VİTESH PER SHİTJE TE MJETEVE KUSH ESHTE İNTERESUAR PER BLERJE TE ÇDO LLOJ MJETİ UDHETİMES Sİ ATOBUS SPRİNTER TE ÇDO LLOJİ VE MJETE PUNE Sİ POMBA BETONŞ KAMJON BETONJERE TE ÇDO LLOJ MARKE DHE ÇDO LLOJ MJETİ PUNE JENİ TE MİRPRİTUR TE KUMUNİKONİ NE KETO NUMRA TELEFONİ SHQİPRİ 00355 69 433 40 97 TURQİ. 00905061231224 JENİ TE MİRPRİTUR PER TJU SHERBYER SİPAS KERKESAVE TUAJA
Vizitoni faqen e biznesit tonë
Piri Reis Mah 1993 Sk 23/101 Esenyurt İstanbul Tregoje në hartë
00355694334097
UPA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ
  Online
00355676349340
Leaflet
Në fillim