Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 143
Durrës , 48
Sarandë , 23
Fier , 9
Shkodër , 9
Vlorë , 8
Pogradec , 8
Kavajë , 6
Elbasan , 6
Shfaqni të gjitha
Në fillim