Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2786
Durrës , 1463
Fier , 541
Elbasan , 388
Lezhë , 387
Lushnjë , 382
Kavajë , 319
Korçë , 298
Vlorë , 281
Shfaqni të gjitha
Në fillim