Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2906
Durrës , 1431
Fier , 532
Shkodër , 402
Lezhë , 393
Elbasan , 390
Lushnjë , 369
Kavajë , 319
Korçë , 296
Shfaqni të gjitha
Në fillim