Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2923
Durrës , 1509
Fier , 549
Lezhë , 393
Elbasan , 392
Lushnjë , 384
Kavajë , 325
Korçë , 300
Vlorë , 289
Shfaqni të gjitha
Në fillim