Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2920
Durrës , 1497
Fier , 548
Lezhë , 393
Elbasan , 392
Lushnjë , 382
Kavajë , 325
Korçë , 298
Vlorë , 289
Shfaqni të gjitha

Në fillim