Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

Tiranë , 3223
Durrës , 1673
Fier , 588
Elbasan , 440
Lushnjë , 424
Lezhë , 417
Kavajë , 370
Korçë , 339
Vlorë , 303
Shfaqni të gjitha

16 Jan 15:34 ,

Toke ne lushnje

2 500 000 LEK

15 Jan 17:42 ,

Shitet Toke

5 000 000 LEK

14 Jan 12:42 ,

Shitet toke

80 000 EUR

13 Jan 15:10 ,

sera

5 000 EUR

09 Jan 09:40 ,

Toke ne Tirane

22 000 EUR

Në fillim