Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2969
Durrës , 1517
Fier , 551
Lushnjë , 406
Elbasan , 395
Lezhë , 395
Kavajë , 328
Korçë , 311
Vlorë , 293
Shfaqni të gjitha

Në fillim