Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2925
Durrës , 1509
Fier , 550
Elbasan , 393
Lezhë , 393
Lushnjë , 385
Kavajë , 325
Korçë , 301
Vlorë , 289
Shfaqni të gjitha
09 Nën 13:29 Tokë/Fusha dhe farma , Durrës

shitet

413 600 EUR Çmimi me zbritje

Në fillim