Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

Tiranë , 2826
Durrës , 1469
Fier , 542
Lushnjë , 403
Lezhë , 390
Elbasan , 389
Kavajë , 322
Korçë , 308
Vlorë , 285
Shfaqni të gjitha

Në fillim