Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

Tiranë , 2979
Durrës , 1564
Fier , 559
Elbasan , 402
Lezhë , 402
Lushnjë , 400
Kavajë , 341
Korçë , 324
Vlorë , 286
Shfaqni të gjitha

Në fillim