Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

Tiranë , 3067
Durrës , 1627
Fier , 577
Elbasan , 422
Lushnjë , 410
Lezhë , 408
Kavajë , 362
Korçë , 334
Vlorë , 289
Shfaqni të gjitha
Në fillim