Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

Tiranë , 148
Durrës , 63
Sarandë , 21
Fier , 9
Shkodër , 9
Vlorë , 8
Pogradec , 8
Kavajë , 6
Elbasan , 5
Shfaqni të gjitha
Në fillim