Lezhë | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

10 Tet 18:39 ,

Toke

28 000 EUR

19 Gush 16:53 ,

Truall

28 000 EUR

19 Gush 16:53 ,

Truall

28 000 EURNë fillim