Lezhë | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

06 Jan 19:04 ,

Shite toka

24 000 LEK

19 Dhj 10:33 ,

Toke

1 EUR

12 Dhj 14:52 ,

Shitet

20 LEK

Në fillim