Lezhë | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | MerrJep

07 Qer 17:41 Tokë/Fusha dhe farma , Lezhë

toke

73 000 EUR

07 Qer 17:29 Tokë/Fusha dhe farma , Lezhë

toke

50 000 EUR

06 Pri 17:48 Tokë/Fusha dhe farma , Lezhë

Toke

33 000 EUR

Në fillim