Gjirokastër | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma

24 Korr 20:14 ,

Toke

17 000 LEK

04 Mar 18:29 ,

Toke

100 000 LEK

18 Jan 15:39 ,

Toke

17 000 LEK

03 Nën 15:52 ,

Toke

18 000 LEKNë fillim