Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Tokë/Fusha dhe farma | merrjep.al

Tiranë , 2901
Durrës , 1411
Shkodër , 532
Fier , 511
Lezhë , 396
Elbasan , 385
Lushnjë , 336
Kavajë , 310
Korçë , 292
Shfaqni të gjitha
Në fillim