Tiranë | Kafshë shtëpiake | Shpendë

21 Tet 09:36 ,

Papagall Aleksander

250 EUR

05 Tet 14:10 ,

Papagaj

1 LEK

11 Sht 10:17 ,

Postiqe

1 EUR

07 Sht 20:19 ,

Poste

1 EUR

03 Sht 12:33 ,

Nimfa

5 000 LEK

17 Gush 09:06 ,

Gardelin- dhe. Hibrit

50 EUR

14 Gush 17:36 ,

Poste

1 EUR

14 Gush 08:55 ,

Poste

1 EUR

06 Gush 08:10 ,

Hibrit

50 000 LEK

24 Maj 16:05 ,

Rosa

1 500 LEK

05 Maj 11:29 ,

Kanarine

4 000 LEK

06 Pri 15:27 ,

Hibrid

50 EUR

17 Jan 16:32 ,

Papagaj cift

35 000 LEK

20 Dhj 17:22 ,

Hibrit&kanarina

12 000 LEK

28 Sht 11:26 ,

Pellumba hunderra

1 LEKNë fillim