Fier | Sport dhe rekreacion | Kafshë shtëpiake

Qen , 686
Shpendë , 40
Të tjera , 22
Mace , 17
1 LEK
10 EUR
50 EUR
50 EUR
 
Alabaj
29 Korr 13:31
 
20 000 LEK
Mini spitz
26 Korr 22:45
100 EUR
150 EUR
1 EUR
Kotelet
20 Korr 23:10
20 LEK
150 EUR
300 EUR
 
200 EUR
270 EUR
12 000 LEK
150 EUR
pitbull
02 Korr 00:19
100 EUR
 
 
200 LEK
150 EUR
180 EUR
250 LEK
300 EUR
200 LEK
Në fillim