Fier | Sport dhe rekreacion | Kafshë shtëpiake

Qen , 724
Shpendë , 43
Të tjera , 21
Mace , 16
Sot 10:08 ,

Kelysh kangall

Dje 20:16 ,

Volpino

120 EUR

25 Nën 19:48 ,

Volpino

120 EUR

25 Nën 11:47 ,

Volpino

130 EUR

25 Nën 11:15 ,

Volpino

130 EUR

23 Nën 18:48 ,

Klysh Qeni pastor

120 EUR Çmimi me zbritje

22 Nën 19:11 ,

Malinos Belg

250 EUR

22 Nën 14:53 ,

Mia

350 EUR

21 Nën 20:08 ,

Volpino

130 EUR

20 Nën 21:46 ,

Volpino

130 EUR

20 Nën 17:28 ,

Volpino

130 EUR

20 Nën 11:55 ,

Volpino

130 EUR

19 Nën 17:08 ,

Volpino

130 EUR

19 Nën 10:56 ,

Minispitz

150 EUR

17 Nën 18:55 ,

Volpino

130 EUR

16 Nën 21:30 ,

Volpino

130 EUR

16 Nën 08:50 ,

Volpino

100 EUR

15 Nën 11:26 ,

Minispitz

100 EUR

14 Nën 21:50 ,

Volpino

130 EUR

14 Nën 20:57 ,

Volpino

130 EUR

14 Nën 14:39 ,

Kal

1 000 EUR

23 Tet 15:29 ,

Kelysh Volpino

130 EUR

20 Tet 15:37 ,

Volpino

130 EUR

19 Tet 11:27 ,

Volpino

130 EUR

15 Tet 19:31 ,

Mini spitz

1 LEK

15 Tet 13:00 ,

Husky Hasky

300 EUR

13 Tet 09:15 ,

Qen sharri

350 EUR

12 Tet 13:43 ,

qen

50 LEK

28 Sht 19:35 ,

Pleh organik

28 Sht 11:23 ,

Maltese

1 LEK

13 Sht 08:11 ,

Shitet

100 EURNë fillim