Durrës | Sport dhe rekreacion | Kafshë shtëpiake

Qen , 915
Shpendë , 61
Të tjera , 30
Mace , 24
24 Nën 15:37 ,

Pula Gjela

24 Nën 11:51 ,

Pastor belg

23 Nën 15:21 ,

kafaz

100 EUR

22 Nën 16:41 ,

Pop smoke

200 LEK

20 Nën 14:30 ,

Akita Inu

20 Nën 14:29 ,

Shitet Cane Corso

20 Nën 12:02 ,

Pekinez

200 EUR Çmimi me zbritje

17 Nën 06:58 ,

Shiten belgat

150 EUR

15 Nën 17:07 ,

Qen

200 LEK

12 Nën 20:18 ,

Shitet Rotwailer

11 Nën 15:12 ,

Haski rrac 100% e paster

250 EUR

10 Nën 15:47 ,

Qen volpino

100 EUR

09 Nën 00:17 ,

Kotele 3 dhe 4 muajshe

30 LEK

08 Nën 13:00 ,

CHow Chow

08 Nën 10:49 ,

Husky

31 Tet 11:10 ,

Shiten Beagle

31 Tet 00:06 ,

Qen Sharri 1 vjec

100 EUR

29 Tet 12:08 ,

Qen chow chow

250 EUR

26 Tet 21:40 ,

Malinois belg

26 Tet 15:09 ,

Chow chow ��

250 EUR

24 Tet 20:50 ,

Chow chow ��

300 EUR

22 Tet 10:21 ,

Pomerian mix minispic

200 EUR

16 Tet 16:07 ,

Pitbull Terrier

300 EUR

12 Tet 19:17 ,

Pitbull

250 LEKNë fillim