Tiranë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima

Alfa Plam , 4
Panasonic , 8
Termo , 1
LG , 13
31 Jan 11:13 ,

Ngrohese me gas

23 000 LEK

23 Jan 13:56 ,

Sobe drushe

15 000 LEK

Në fillim