Tiranë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | Markë tjetër

Ariston , 10
Aux , 6
Ballu , 2
Fuego , 8
Fujitsu , 9
Idea , 5
Midea , 13
Model Tjeter , 264
Prity , 2
31 Jan 11:13 ,

Ngrohese me gas

23 000 LEK

23 Jan 13:56 ,

Sobe drushe

15 000 LEK

Në fillim