Blej dhe Shit në MerrJep. Njoftimet në Gjithë Shqipërinë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | Markë tjetër

90 , 1
Ariston , 15
Aux , 8
Ballu , 6
Fuego , 17
Fujitsu , 15
Idea , 14
Midea , 24
Model Tjeter , 497
Prity , 2

Në fillim