Blej dhe Shit në MerrJep. Njoftimet në Gjithë Shqipërinë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Ngrohës dhe Klima | Markë tjetër

90 , 1
Ariston , 15
Aux , 8
Ballu , 6
Fuego , 19
Fujitsu , 13
Idea , 17
Midea , 24
Mitsubishi , 10
Model Tjeter , 542
Prity , 2Në fillim