Tiranë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Lavatriçe dhe makinë tharëse

Whirlpool , 1
Candy , 26
Gorenje , 9
Bosch , 17
Indesit , 8
Samsung , 12
Beko , 22
LG , 14
Në fillim