Durrës | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Lavatriçe dhe makinë tharëse

Whirlpool , 2
Candy , 2
Gorenje , 4
Bosch , 8
Indesit , 2
Samsung , 4
Beko , 3
LG , 4
Në fillim