Tiranë | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Frigoriferë dhe frizë

Beko , 20
LG , 13
Gorenje , 2
Obodin , 3
Samsung , 19
Neo , 2
22 Tet 15:31 ,

FRIGORIFER

50 000 LEK

Në fillim