Shkodër | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake | Frigoriferë dhe frizë | Markë tjetër

Ariston , 1
Fuego , 1
Ignis , 1
Midea , 4
18 Tet 14:22 ,

Frigorifer

18 000 LEK

Në fillim