Frigorifer | Fier | Shtëpi dhe familje | Teknikë e bardh dhe aparate shtëpiake

19 Korr 15:31 ,

Frigorifer

360 LEK

21 Dhj 15:07 ,

Shes

1 230 LEK

23 Nën 21:46 ,

frigorifer

180 LEK

16 Korr 16:42 ,

Frigorifer

8 000 LEK

27 Nën 11:31 ,

Sobe

280 230 LEKNë fillim