Lezhë | Biznes dhe punë | Shitja me shumicë/Mall

29 Pri 11:41 ,

Korrese Bari

17 000 LEK

14 Mar 08:22 ,

Jonxhe

77 400 LEK

12 Jan 16:29 ,

raki

400 LEK

22 Gush 14:54 ,

Paulonja

23 Nën 18:53 ,

Leng shege bio

1 000 LEK

18 Nën 17:38 ,

Ene Guzhine

150 000 LEKNë fillim