Durrës | Biznes dhe punë | Shitja me shumicë/Mall

09 Jan 14:03 ,

Motorr sharr

1 EUR

13 Dhj 16:46 ,

Ullij

1 LEK

06 Tet 22:02 ,

Shazllone

9 000 LEK

14 Gush 12:02 ,

saldatrice

24 Mar 18:50 ,

Furre pice

500 LEKNë fillim