Durrës | Biznes dhe punë | Shitja me shumicë/Mall

19 Sht 09:46 ,

Paisje

150 000 LEK

24 Korr 19:48 ,

Perde ajri

15 000 LEK

06 Korr 15:53 ,

Veze fshati

30 LEK

14 Qer 13:47 ,

Qymyr Druri

1 000 LEK

14 Qer 13:35 ,

Qymyr Druri

1 000 LEKNë fillim