Tiranë | Makina dhe Inventarë | Të tjera

12 Jan 19:00 ,

Lodra

30 Tet 13:10 ,

Frigorifer

28 Tet 18:30 ,

Kasa

250 LEK

20 Tet 20:16 ,

Linje e kompletuar sallami

16 000 EUR

27 Gush 09:23 ,

Manikina

240 EUR

26 Gush 14:22 ,

Makineri paketim sheqeri

7 500 EUR

22 Gush 13:54 ,

Frigorifer

15 000 LEK

Në fillim