Shkodër | Makina dhe Inventarë | Të tjera

21 Maj 10:27 ,

Shazllone

750 EUR

16 Shk 20:45 ,

Vetrate xhami

40 000 LEK

27 Jan 19:15 ,

skrematrice qumeshti

1 300 EUR

20 Sht 17:09 ,

Transformator

1 000 000 LEK

Në fillim