Krujë | Biznes dhe punë | Makina dhe Inventarë

01 Maj 12:03 ,

Gjenerator Honda 4.5 kwH

40 000 LEK

17 Dhj 16:40 ,

Frigorifer

30 000 LEK

15 Gush 10:29 ,

FRIGORIFER

28 000 LEKNë fillim