Fier | Biznes dhe punë | Kafshë në fermë

06 Korr 18:51 ,

Lop - qumeshti

1 800 EUR

27 Qer 12:30 ,

Lope

21 Qer 11:34 ,

Pllumba

11 111 EUR

05 Mar 22:21 ,

Qen kopeje

100 EUR

18 Shk 08:24 ,

Fare Jonxhe

450 LEK

14 Shk 17:25 ,

Qen kopeje

100 LEK

03 Dhj 13:34 ,

Dele

Në fillim