Gjithë Shqipëria | Vendbanime | Baraka dhe garazha | merrjep.al

Tiranë , 601
Shkodër , 147
Durrës , 105
Vlorë , 31
Lezhë , 23
Elbasan , 19
Fier , 18
Lushnjë , 13
Berat , 12
Shfaqni të gjitha
19 Sht 13:53 Baraka dhe garazha , Vlorë

Magazin me Qera

30 000 LEK / muaj

Në fillim