Tiranë , 606
Shkodër , 146
Durrës , 96
Vlorë , 27
Elbasan , 19
Lezhë , 19
Fier , 17
Berat , 12
Lushnjë , 10
Shfaqni të gjitha

21 Korr 12:33 Baraka dhe garazha , Vlorë

Magazin me Qera

30 000 LEK / muaj

Në fillim