Pajisje zëri dhe video për makina | Kastefon, Radio, Bokse dhe pajisje tjera

Dëshironi të vendosni kasetofon/radio të ri në makinën tuaj? Shikoni njoftimet në MerrJep.al për kasetofon/radio të ndryshëm: kasetofon me bluetooth, kasetofon me touch, kasetofon me usb, kasetofon me ekran dhe radio për makina të modeleve të ndryshme si Golf, Toyota, Opel, Mercedes-Benz, Audi e të tjera. Në MerrJep.al ju mund të gjeni edhe kompani që ofrojnë shërbime për riparimin e kasetofonëve dhe radiove për makinën tuaj.

Bleni dhe Shisni Pajisje Audio në MerrJep.al. Nëse keni pajisje si kasetofon, radio, bokse, dhe pajisje tjera postoni njoftime në MerrJep.al dhe gjeni blerësit e interesuar për pajisje audio.

Pajisje zëri dhe video me çmimet më të konkurruese në treg. Gjeni të gjitha llojet e kasetofoneve, radiove dhe pajisjeve të tjera audio për makinën tuaj. 

Blej Pajisje Audio, Kasetofon, Radio, Bokse

Gjeni kasetofon për makina nga markat më të njohura si Sony, JVC, Boss dhe marka tjera për makina të ndryshme si Golf, Mercedes-Benz, Audi, Skoda, BMW dhe markat të tjera. Shikoni njoftimet dhe gjeni ofertat më çmimet më të mira. 

Pajisje vizuale dhe video

Përveç pajisjeve audio ju mund të vendosni në makinën tuaj edhe kasetofon me ekran dhe me prekje. Këto janë pajisje me teknologji më të lartë me më shumë funksione dhe e bëjnë makinën të duket më luksoze. Përveç të tjerash këto pajisje shërbejnë edhe si navigator apo GPS. Shikoni njoftimet për këto pajisje dhe gjeni ofertën ideale.

Sensor, kamer parkimi për makina

Për një voztije më të sigurtë ju mund të bleni pajisje që ju ndihmojnë në parkimin dhe vozitjen a makinës tuaj. Përveç pajisjeve audio si radio, kasetofon me bluetooth, me prekje, bokse, ju mund të bleni edhe pajisje që ju bëjnë më të lehtë vozitjen e makinës tuaj. Shikoni njoftimet dhe gjeni sensor parkimi, dhe kamera për makina në shitje.

 


Në fillim