cbr | Blej dhe Shit në MerrJep. Njoftimet në Gjithë Shqipërinë | Motoçikleta (mbi 50cc) | Terren/Offroad

Honda , 1
19 Qer 17:29 ,

Cbr 600

Viti: 1992

  • Cbr në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Cbr në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • cbr në kategorinë All Category
  • cbr në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • CBR në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • cbr në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • cbr në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • Cbr 600 në kategorinë Motoçikleta (mbi 50cc)
  • cbr në kategorinë Sportiv

Në fillim