Gjithë Shqipëria | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 1
Mercedes , 3
DAF Trucks , 113
Ford , 1
Ford , 355
Iveco , 1008
MAN , 679
Mercedes-Benz , 3765
Opel , 22
Scania , 317
Skoda , 4
Volvo Trucks , 254
Fiat , 2
Ford , 16
Renault , 1

Në fillim