Fier | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 1
Mercedes , 2
Ford , 23
Iveco , 59
MAN , 71
Opel , 1
Scania , 27
Në fillim