Fier | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

AWD , 1
Mercedes , 2
Ford , 24
Iveco , 60
MAN , 72
Opel , 1
Scania , 28
Në fillim