Elbasan | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes

Ford , 31
Iveco , 35
MAN , 81
Opel , 1
Scania , 30
Ford , 4
Në fillim