Fier | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | Mercedes-Benz

13-17 , 7
16-19 , 1
16-22 , 1
16-25 , 1
17-22 , 2
19-22 , 5
26-28 , 2
26-29 , 1
26-44 , 3
307 , 2
308 , 5
33-35 , 2
35-35 , 1
408 , 3
409 , 1
410 , 8
608 , 4
711 , 2
809 , 8
813 , 2
814 , 2
817 , 20
Actros , 30
Atego , 23
Sprinter , 115
Vario , 16
Vito , 1
Në fillim