Dibër | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjes | Mercedes-Benz

13-17 , 1
16-19 , 1
16-22 , 7
19-22 , 3
24-35 , 1
309 , 1
410 , 1
508 , 1
711 , 1
813 , 1
Actros , 3
Atego , 1
Sprinter , 11
Vario , 2
Në fillim